Arrangören av denna tävling är Event 95. Genom att köpa biljett till mässan deltar du i tävlingen och godkänner följande tävlingsvillkor.

Utöver att köpa entrébiljetten utgår ingen avgift eller annat åtagande för att delta i tävlingen. Endast en biljett per besökare är giltig i tävlingen. Om en besökare köpt flera biljetter i samma namn räknas de som en tävlingsbiljett. Det ger alltså inte fler vinstchanser att köpa fler biljetter i samma namn.

Sista dagen att delta i tävlingen är samma dag som förköpsbiljetterna stängs, d.v.s. en vecka innan angiven mässa. Efter detta datum är det inte längre möjligt att köpa förköpsbiljetter och därmed inte delta i tävlingen. Vinnaren för respektive mässa lottas fram slumpmässigt och meddelas via e-mail inom sju dagar innan mässan. Vinnaren måste kunna delta på vald mässa för att ta del av vinsten. Event 95 tar inte ansvar för vinster som inte hämtas ut eller biljetter som kommit bort eller missbrukats på så sätt att de inte längre är giltiga.

Varje vinnare måste konfirmera sina uppgifter senast tre dagar innan mässdagen för att få tillgång till vinsten. Om konfirmation inte inkommer till [email protected] har Event 95 rätt att återkalla vinsten och dra en ny vinnare.

Event 95 förbehåller sig rätten att avbryta eller ångra tävlingen innan mässdagen. Alla ändringar i tävlingen kommer att meddelas deltagarna så fort som möjligt.

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd eller administrerad av Instagram, Facebook eller annat socialt nätverk. Lämnade uppgifter sparas endast i syfte att utse en vinnare för tävlingen och endast vinnaren av tävlingen kommer att kontaktas. I övrigt hanteras personuppgifter enligt Event 95s personuppgiftspolicy.

Vinsten utgörs av produkter eller tjänster till ett värde av maximalt 3000 kr inklusive moms som ska spenderas hos EN av utställarna på mässan. Vinsten går inte att få utbetald i kontanter och kommer inte att föras över till något bankkonto. Vinnarna måste välja vilken av utställarna på vald mässa som de vill utnyttja vinsten hos, samt vilken produkt eller tjänst de vill använda vinsten till, senast en månad efter vald mässa. Därefter betalas vinsten av Event 95 direkt till vald utställare. Om vinnaren vill använda vinsten som delbetalning av en dyrare produkt eller tjänst måste detta först godkännas av utställaren och Event 95.

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information om tävlingsreglerna, tveka inte att kontakta oss via e-post på [email protected]