Utställarinformation

Varje år skapas en mötesplats där hela Norrlands bröllopsbransch får möjligheten att nätverka, knyta viktiga kontakter och, framförallt, träffa blivande brudpar som står inför sitt bröllop.

Här kan du sälja dina produkter och tjänster, ta in bokningar för framtiden, hitta nya samarbeten och marknadsföra ditt företag mot en riktad och köpvillig målgrupp.

Varje år fylls mässan med flera hundra besökare, som befinner sig i olika faser i sin bröllopsplanering. Nytt för 2022-2023 är att mässan nu även hålls i Luleå, vilket gör att du som utställare kan nå hela norra Sveriges marknad av bröllopspar under två härliga helger i höst/vinter.


Så kul att det anordnas en sådan här mässa. Man får så mycket inspo inför sitt planerande.

Besökare, Umeå 2021

Det bästa på den här mässan är alla glada utställare och besökare! Det är något alldeles särskilt med stämningen på den här mässan!

Utställare, Umeå 2019 och 2021

Tacksam för enkel och snabb kontakt, inga krusiduller och allt bara flöt på.

Utställare, Umeå 2021
Det här säger några av utställarna om mässan
Hela Norrlands bröllopsbransch på samma ställe

Är du ny i branschen? Eller kanske bara ny på Bröllopsmässan i Norr?

Då har du möjlighet att boka en plats i mingelhörnan. Där får du ett ståbord och delar på en yta tillsammans med andra nya stjärnor. Platsen ger endast utrymme för dekoration på ditt bord, men självklart är du en lika stor del av mässan och får ta del av all övrig marknadsföring och förmåner som utställare.

Platsen erbjuds endast till nya utställare eller utställare som tidigare haft en liknande plats (dvs en mini-monter eller inspirationsyta 2019/2021)


Följ @brollopsmassaninorr på Instagram