Anmälan

Välkommen till Bröllopsmässan i Norr!

Mässan där hela Norrlands bröllopsbransch får chansen att träffa blivande brudpar. Här syns ni för en riktad målgrupp som har ett stort köpintresse. Mässan ger även en utmärkt möjlighet att nätverka med branschkollegor för att hitta samarbeten och få nya kontakter. Passa på att mingla med övriga utställare för att få ut det mesta av ert mässdeltagande!

Som utställare får ni inte bara en plats på mässan utan även marknadsföring innan mässan, tillgång till en VIP-lounge under mässdagen och mycket annat. All information om montrar, priser, sponsorpaket, annonsmöjligheter m.m. hittar ni i denna utställarbroschyr:

OBSERVERA ATT ANMÄLAN ENDAST GÄLLER FÖR UMEÅ (13 NOVEMBER)

ANMÄLAN FÖR LULEÅ KOMMER ATT ÖPPNA UNDER HÖSTEN 2022

Företag
Org.nr.
Adress (Gata, postnummer och stad)
Kontaktperson
E-post kontaktperson (faktura skickas till denna adress om ej annat anges nedan)
Telefon kontaktperson
Fakturaadress (om annan än ovan)
Välj monter eller sponsorpaket
Vill du/ni beställa något mer?


Jag/vi kommer att visa denna typ av produkter/tjänster i montern
Jag/vi är intresserad av att göra ett framförande på scenen (genomförande går vi igenom senare)Jag/vi kommer att ha ett mässerbjudande till besökarna
Övrigt (t.ex. storlek på specialmonter, ev. samutställare eller önskemål om plats. Specifik plats kan dock ej garanteras)
Jag/vi är intresserad av att delta även i Luleå!Tack för din anmälan! Du är nu inbokad på Bröllopsmässan i Norr! Om montrarna skulle vara slut eller det uppstår några andra frågetecken kring din anmälan kommer Josefine på Event 95 att kontakta dig. Mer information kring inflytt i mässlokalen, regler etc. kommer att mailas till dig närmare mässan. Faktura skickas via mail 1-2 månader innan mässan. Varmt välkommen på Bröllopsmässan i Norr! Med vänlig hälsning Josefine Rönngren, Event 95, 070-61 69 008, [email protected]
Något gick fel. Var vänlig och titta igenom alla fält igen eller testa att fylla i formuläret igen. Skulle det fortfarande inte fungera, var vänlig att kontakta Event 95 på [email protected]
Hela Norrlands bröllopsbransch på samma ställe

Var hålls mässan?

I Umeå hålls mässan på Nolia, Signalvägen 3.
Lokal för mässan i Luleå publiceras under sommaren 2022.

Vad kostar biljetterna?

Entrébiljett kostar 180 kr för vuxna. Barn under 18 år är gratis. Biljett förköps via Tickster eller köps i entrén till mässan.

Vad ingår i biljetten?

I biljetten ingår hela mässan med utställare, modevisningar, unika erbjudanden och en mässguide med all information och massor av inspiration. I biljetten ingår även rabatterat pris på Elite Hotel Mimer i Umeå och Elite Hotel i Luleå.

Vilka utställare kommer?

Listan över utställare för respektive stad hittar du genom att scrolla uppåt eller klicka här.

Hur tar jag mig lättast till mässan?

UMEÅ:
Med bil kör du till Nolia på Signalvägen 3. Där finns det gott om parkeringsplatser som är gratis.
Med buss tar du lättast linje 1 eller 7 till Dragonskolan och promenerar sedan en liten bit till mässan.

LULEÅ:
Publiceras senare.

Boende

Ett unikt mässerbjudande finns hos Elite Hotel, där du som besökare kan boka ett rabatterat rum under mässhelgen. Mer information kommer!

Mat och dryck

På mässan hittar ni lättare mat, fika, dryck och kaffe/te.

tider

Mässan öppnar kl 12.00 och stänger kl 17.00.
Tider för modevisningarna och annan underhållning på scenen publiceras senare.

Följ @brollopsmassaninorr på Instagram