Bröllopsmässan i Norr
En samlingsplats för aktörer inom bröllopsbranschen och blivande bröllopspar

Återigen är det dags för en dag fylld av glädje och kärlek, där våra utställare gör allt för att hjälpa alla blivande brudpar att skapa sitt drömbröllop.

Ta med din partner, ert bröllopsfölje, föräldrarna eller en vän och mingla runt bland fotografer, klänningar, smycken, blommor och mycket mer.

Här hittar du allt ni kan tänkas behöva inför ert bröllop. De flesta utställarna har även specifika erbjudanden som endast gäller mässbesökare. Besök deras montrar för att inte missa något.

Dröm dig bort och inspireras under de helt unika och väldigt populära modevisningarna.

Svara på några frågor och hjälp Event 95 att utvecklas och skapa ännu bättre evenemang framöver!
Enkäten tar bara några minuter att genomföra och dina svar är väldigt uppskattade!
Tack för att du bidrar till att skapa givande mässor och event i Norrland!

UMEÅ, NOLIA

13 november 2022

Tack för i år –
Vi ses i Luleå!

LULEÅ, KULTURENS HUS

22 januari 2023

11.00 – 16.00

Visst vore det häftigt att kunna gå runt på mässan med en helt annan budget än du räknat med? En lycklig besökare vinner upp till 1000 kr att spendera hos valfri utställare! Så oavsett var ni är i planeringen, eller om du följer med som sällskap, så har du nytta av vinsten. Kanske går den till din drömbukett, vigselringen du egentligen tyckte var för dyr eller kanske boka ett extra stort paket från bröllopsfotografen?

För att delta i tävlingen gäller det att du har en giltig betald förköpsbiljett (d.v.s. ej fribiljett eller barnbiljett) och att du följer @event.95 på Instagram. Vinnaren meddelas innan mässan och måste kunna delta på mässdagen.
Alla tävlingsregler hittar du här

inspireras – shoppa – boka

Hela Norrlands bröllopsbransch
– på samma ställe

Följ @brollopsmassaninorr på Instagram